Πρόγραμμα 2ης εβδομάδας

Σάββατο 19/3/22
Κυριακή 20/3/22

Συναυλία
Ιωάννα Σιοπούδη και το κουαρτέτο εγχόρδων “QuartettOrfeo”

Έντονη ερμηνεία, πυκνός και εκφραστικός ήχος...

Αυτά χαρακτηρίζουν το"QuartettOrfeo" στις διάφορες συναυλίες του ανά τη Γηραιά Ήπειρο. Το σύνολο ιδρύθηκε στην Ρώμη από τέσσερις μουσικούς που πάντα είχαν την επιθυμία να παρουσιάσουν ένα φάσμα έργων που εκτείνεται από το κλασικό εώς το σύγχρονο ρεπερτόριο και να ανοίξουν δρόμους, μέσα από τους οποίους οι σύγχρονοί μας συνθέτες μπορούν να δουν νέες προοπτικές. 

Στα ιδρυτικά μέλη του "QuartettOrfeo"  και ο Λαρισαίος βιολονίστας Γιώργος Σιοπούδης.

Yorgos Siopoudis βιολί (Charles Enel 1926)
Adele Napoli βιολί (Franco Simeoni 1992)

Morian Taddei βιόλα (Franco Simeoni 2010)
Ilaria Calabrò τσέλο (Guido Meraviglia 1977)

Ιωάννα Σιοπούδη, πιάνο

Πρόγραμμα συναυλίας

«Ιωάννα Σιοπούδη με το “QuartettOrfeo”»

Εϊτόρ Βίλα - Λόμπος
Κουαρτέτο εγχόρδων Νο. 1

1. "Cantilena" - Andante
2. "Brincadeira" - Allegretto scherzando
3. "Canto lírico" - Moderato
4. "Cançoneta" - Andantino quasi allegretto
5. "Melancolia" - Lento
6. "Saltando como um Saci" - Allegro

Σεζάρ Φρανκ
Κουιντέτο για πιάνο και κουαρτέτο εγχόρδων σε φα ελάσσονα

  1. Molto moderato, quasi lento
  2. Lento, con molto sentimento
  3. Allegro non troppo, ma con fuoco

Πιάνο: Ιωάννα Σιοπούδη

Βιογραφικά

Σιοπούδη Ιωάννα

Η Ιωάννα Σιοπούδη γεννήθηκε στην Λάρισα. Ξεκίνησε σπουδές πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης με την Λ.Ρίζου και τον Τ. Σακελλάριο και συνέχισε στο Πανεπιστήμιο Mozarteum του Salzburg με τον G.Kern στο τμήμα << Παιδαγωγική Οργάνου (τραγουδιού)>>, απ’ όπου αποφοίτησε με Magister Artium το 1998. Έκτοτε εργάζεται στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας ως καθηγήτρια και συνοδός πιανίστα. Είναι μέλος του συνόλου <<Ενωδεία>> (Δ.Καρβούνη) και του τρίο <<Αντιθέσεις>> (βιολί, κλαρινέτο, πιάνο). Έχει μελετήσει και συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες - παιδαγωγούς, όπως οι Γ. Χατζηνίκος, Δ. Ευνουχίδου, Δ. Δημόπουλος, Δ. Τουφεξής, H. Holl, M. Pepe, R. Penkova κ.α. Έχει πάρει μέρος σε πολυάριθμες συναυλίες ως σολίστ, μέλος συνόλων μουσικής δωματίου και συνοδός τραγουδιστών και χορωδιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σιοπούδης Γιώργος

Ο Γιώργος Σιοπούδης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1978. Σπούδασε Βιολί στο Δ.Ω.Λ. με τους Σ.Λαέτσου και Δ.Χανδράκη. Υπήρξε μέλος, ως μαθητής, της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δ.Ω.Λ. υπό την διεύθυνση των Ι.Τσανακά και Δ.Δημόπουλου και της Παιδικής Χορωδίας του Δ.Ω.Λ. κατά την διάρκεια της "χρυσής" εποχής της με μαέστρο τον Δ.Καρβούνη. Εμφανίστηκε ως σολίστ με την ορχήστρα του Δ.Ω.Λ. σε ηλικία 12 ετών υπό την διεύθυνση του Γ.Χατζηνίκου. Συνέχισε τις σπουδές του στο "Conservatorio di Santa Cecilia" της Ρώμης, όπου και πήρε το Bachelor Βιολιού και Καθηγητή Ορχήστρας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με το Master στο Σολιστικό Βιολί με άριστα υπό την καθοδήγηση του καθηγητή M.Pepe. Παρακολούθησε Masterclass με τους Uto Ughi, Λ.Καβάκο, M.Fiorini κ.α. Τα τελευταία 20 χρόνια ζει και εργάζεται στη Ρώμη ως καθηγητής και μόνιμο μέλος της συμφωνικής ορχήστρας της πόλης"Città di Roma". Έχει παίξει υπό την διεύθυνση των R.Muti, E.Morricone, D.Renzetti, P.L.Graf, S.Corsi και πολλών άλλων. Είναι πρώτο βιολί της "Romae Philarmonia Orchestra" από το 2018 μέχρι και σήμερα με την οποία πραγματοποίησε περιοδεία στα σημαντικότερα θέατρα της Κίνας ως σολίστ και πρώτο βιολί με πάνω από 15 παραστάσεις. Υπήρξε πρώτο βιολί της ορχήστρας του "Conservatorio di Santa Cecilia" για τη σεζόν 2013/14. Εμφανίστηκε ως σολίστ με την εθνική ορχήστρα του Παναμά στο ομώνυμο θέατρο της χώρας. Υπήρξε μέλος του κουαρτέτου "Cecilia Classica" με το οποίο έδωσε σειρά συναυλιών στα ιστορικότερα θέατρα της Ιταλίας. Είναι μέλος πολλαπλών ορχηστρικών συνόλων και μουσικής δωματίου, όπως το "QuartettOrfeo", που εκτός από την καλλιτεχνική του δράση προσπαθεί να συνεισφέρει στην στήριξη και ανάπτυξης της μουσικής σε φτωχές περιοχές του κόσμου, μέσω πρωτοβουλιών όπως το "MusicFor". Παίζει ζωντανά και ηχογραφεί, σε τακτική βάση, για την τηλεόραση, το σινεμά, το ραδιόφωνο και το θέατρο.

QuartettOrfeo

   Έντονη ερμηνεία, πυκνός και εκφραστικός ήχος...Αυτά χαρακτηρίζουν το"QuartettOrfeo" στις διάφορες συναυλίες του ανά τη Γηραιά Ήπειρο. Το σύνολο ιδρύθηκε στην Ρώμη από τέσσερις μουσικούς που πάντα είχαν την επιθυμία να παρουσιάσουν ένα φάσμα έργων που εκτείνεται από το κλασικό εώς το σύγχρονο ρεπερτόριο και να ανοίξουν δρόμους, μέσα από τους οποίους οι σύγχρονοί μας συνθέτες μπορούν να δουν νέες προοπτικές.

   Στα σημαντικότερα μουσικά φεστιβάλ της Ιταλίας όπως το "Livorno Music Festival", "Stagione Borgiana of Nepi", "Estate Romana", ακροατήριο και κριτικοί του αποδίδουν ομόφωνα τον χαρακτηρισμό της "πολύ ενδιαφέρουσας πρότασης συνόλου μουσικής δωματίου των καιρών μας" .
Το "QuartettOrfeo" συνεργάζεται τακτικά με την "Orchestre Symphonique du Mont-Blanc" και την "Mission Chamber Orchestra". Από το 2014 έχει αφιερώσει μέρος της δραστηριότητάς του στην καθοδήγηση νέων μουσικών, μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος της ορχήστρας νέων της Ρώμης "Archi Accademia Nova".
   Έχει συνεργαστεί με την Pop-Blues τραγουδίστρια Rossana Casale για την ηχογράφηση του δίσκου-αφιερώματος στον Giorgio Gaber "Il signor G e l'amore", όπως και με την δισκογραφική εταιρεία "Brilliant classics" για την ηχογράφηση του δίσκου-αφιερώματος στον Astor Piazzola "El otro Astor" μαζί με τον κιθαρίστα Alessio Nebiolo. Ηχογραφεί τακτικά soundtracks για ταινίες και τηλεοπτικές σειρές της Ιταλίας και Ελβετίας, συχνά, με τα μέλη του ως σολίστες.
   Το "QuartettOrfeo" είναι μέλος του "MusicFor" μέσω του οποίου αφιερώνει μέρος από τις μουσικές του δραστηριότητες για την στήριξη και ανάπτυξη της μουσικής σε φτωχές περιοχές του κόσμου συνεισφέροντας στην δημιουργία μουσικών σχολών. Με αυτόν τον τρόπο χιλιάδες παιδιά έχουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά στη μουσική αλλάζοντας έτσι την αντίληψή και τις προοπτικές της ζωή τους.

   Μουσικοί:
   Yorgos Siopoudis βιολί (Charles Enel 1926)
   Adele Napoli βιολί (Franco Simeoni 1992)
   Morian Taddei βιόλα (Franco Simeoni 2010)
   Ilaria Calabrò τσέλο (Guido Meraviglia 1977)

Εργαστήριο
Focus training ®

  • Ημερομηνία:

    Σάββατο 19/3/22
    Κυριακή 20/3/22

  • Τοποθεσία:

    Αίθουσα «Ήβη Βοζαλή» ΔΩΛ

  • Ώρα έναρξης:

    Σάββατο 11:00-14:30
    Κυριακή 11:00-14:30

  • Κόστος Συμμετοχής:

    Κανονική 30€, μειωμένη 20€ (φοιτητές, μαθητές)

  • Εισήγηση/ Συζήτηση /Πρακτικές και masterclass πιάνου με τη μέθοδο focus training ®από τη ΛΟΛΑ ΤΟΤΣΙΟΥ

Πόσο μας αφορά το σκηνικό stress;

Αναπνέουμε σωστά όταν παίζουμε μουσική; 

Αναπνέει η μουσική που παίζουμε;

Με ποιον τρόπο υπηρετεί η τεχνική την ερμηνεία ενός μουσικού έργου;

Πόσο το άγχος της απόδοσης περιορίζει τη χαρά και τη μέθεξη στη μουσική;

Σε τι βάθος μπορεί να φτάσει η συγκέντρωση στον ήχο; 

 

Ένα παιχνίδι ερωτήσεων και απαντήσεων, ένα βιωματικό master class πιάνου θα οδηγήσει στο Μουσικότροπο η πιανίστα και πρώην διευθύντρια του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης Λόλα Τότσιου. 

Στόχος: η μεγαλύτερη επίγνωση στη μουσική διαδικασία και  η περαιτέρω απελευθέρωση του καλλιτεχνικού δυναμικού που έχει ο καθένας μέσα του.

 

Με εμπειρία δεκαετιών στη διδασκαλία πιάνου και αντίστοιχη καλλιτεχνική δραστηριότητα, καθώς και πολυετή εκπαίδευση στη μέθοδο Soundings του Πολωνού σκηνοθέτη Richard Nieoszym  και στη Yoga του συστήματος Satyananda, η Λόλα Τότσιου  προσεγγίζει ολιστικά τη μουσική διδασκαλία και performance. Προτείνει τρόπους και τεχνικές για μια βαθύτερη συγκέντρωση και διαχείριση του σκηνικού stress, προς όφελος της καλλιτεχνικής δημιουργίας, απόδοσης αλλά και απόλαυσης.

 

Τα αποτελέσματα του focus training είναι:

  • η ικανότητα εσωτερίκευσης και εστιασμού στο στόχο
  • η βαθύτερη συγκέντρωση στον ήχο
  • η πραγματικά δημιουργική μελέτη
  • η σταδιακή απόκτηση μιας προσωπικής "φιλικής" τεχνικής
  • η εμβάθυνση στην ερμηνεία
  • η διαχείριση του σκηνικού stress
  • η περαιτέρω απελευθέρωση του καλλιτεχνικού δυναμικού του ασκούμενου.

Το focus training είναι μία μέθοδος που απευθύνεται κυρίως σε μουσικούς (σπουδαστές, παιδαγωγούς, μουσικούς καριέρας) αλλά και σε όλους όσους έχουν αγάπη και ενδιαφέρον για τη μουσική.

*Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να φέρουν μαζί τους στρωματάκι ή sleeping bag, ένα μπλοκάκι και στυλό.


Απαραίτητη η κράτηση.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Βιογραφικό

Λόλα Τότσιου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Παίζει πιάνο από πέντε ετών.

Ασκεί τη σολιστική της καριέρα από το 1980 στην Ελλάδα και το εξωτερικό με συναυλίες , ηχογραφήσεις και μαγνητοσκοπήσεις.
Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα σύγχρονα ρεύματα της κλασσικής μουσικής έχοντας στο ενεργητικό της πολλές πρώτες εκτελέσεις, και διεύρυνε το ρεπερτόριό της με έργα jazz, new music και ινδικά bhajans.
Πειραματίζεται με τη μουσική έκφραση και performance, αυτοσχεδιάζει και συνθέτει. ΄Eργα της έχουν παιχτεί μεταξύ άλλων στο διεθνές φεστιβάλ των Δημητρίων, στην Πολιτιστική Ολυμπιάδα 2004, “café bar Flou", "club 22", Μέγαρο Μουσικής Θεσαλονίκης.
Έχει γράψει τη μουσική για θεατρικά έργα που παρουσιάστηκαν στο Εθνικό Θέατρο Αθήνας, Κρατικό Θέατρο Βόρειας Ελλάδας, Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, Θέατρο Αυλαία, Θέατρο Σοφούλη και Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Είναι αριστούχος απόφοιτος του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και του Μουσικού Πανεπιστήμιου Χαϊδελβέργης - Μάννχαϊμ, με δασκάλους την Ε. Παπάζογλου και C. Back.
Για δύο χρόνια μαθήτευσε κοντά στον διεθνούς φήμης πιανίστα Ζoltan Kocsis στο τμήμα μεταπτυχιακών της Ακαδημίας Ferenc Liszt της Βουδαπέστης.

Από τον Ιούνιο 2011 έως τον Ιούλιο 2019 διετέλεσε Διευθύντρια του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, προωθώντας την ολιστική προσέγγιση στην εκπαιδευτική μουσική διαδικασία.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Αγαπώντας παράλληλα βαθειά την εκπαίδευση, η Λόλα Τότσιου δίδαξε για τριάντα και πλέον χρόνια σε διακεκρμμένα ωδεία της Θεσσαλονίκης και στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου «Μακεδονία».
Από το 2005 διοργανώνει τα προσωπικά της σεμινάρια πιάνου και μουσικής δωματίου με τη μέθοδο focus training®, χρησιμοποιώντας τεχνικές από τη μέθοδο Soundings του Πολωνού σκηνοθέτη Richard Nieoszym και ειδικές πρακτικές Yoga του συστήματος Satyananda, στο οποίο έχει εκπαιδευτεί και είναι εισηγήτρια. Προσεγγίζει ολιστικά τη μουσική διδασκαλία και performance, προτείνοντας τρόπους και τεχνικές για μια βαθύτερη συγκέντρωση και διαχείριση του σκηνικού stress, προς όφελος της καλλιτεχνικής δημιουργίας, απόδοσης αλλά και απόλαυσης.

 

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
1) Erik Satie – Music for solo piano (1993) – Musica Viva
2) Ρώσσικη μουσική για δύο πιάνα (1995) από το πιανιστικό duo “ Άννη και Λόλα Τότσιου” - Lyra
3) Kυριάκος Σφέτσας – “Lost Memories” (2000) για πιάνο και σαξόφωνο - Libra
4) “Friends” – πιανιστικοί αυτοσχεδιασμοί (2008) - Dissonance
5) Θοδωρής Μοιρισκλάβος: “Mediterranean” (2009) για πιάνο, βιολί, κρουστά και ηλεκτρονικά -Polytropon
6) Θοδωρής Μοιρισκλάβος: “Ptosis” (2016) για πιάνο, φωνή, βιόλα και κρουστά- Polytropon
7) Meditation Alternative I&II: (2021) : έργα του 20ου και 21ου αιώνα για σόλο πιάνο (Kancheli, Satie, Μοιρισκλάβος, Σφέτσας, Σαμαράς, / Paert, Gurdjieff, Schnittke, Λαμπριανίδης)- Bandcamp

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ

Για το CD “Music for solo piano του Erik Satie.”

«Γνήσιος και λυτρωτικός λυρισμός»
«Εξαίσια και ανταγωνιστική ερμηνεία»
«Λεπταίσθητος αισθησιασμός»
Γ.Μονεμβασίτης, «Ελευθεροτυπία»

«Καθαρότητα και συναρπαστικός έλεγχος της δυναμικής της μουσικής»
«Χαρακτηριστική πλαστικότητα στη μελωδική γραμμή»
Ν. Δοντάς, «Ήχος»

Για το cd «Άννη και Λόλα Τότσιου- Ρώσσικη μουσική για δύο πιάνα»

«Άψογες τεχνικά και ηχητικά οι ερμηνείες»
«Το πάθος ισσοροπεί με την τρυφερότητα, ο δυναμισμός με την γαλήνη, ο αυθορμητισμός με τον διαλογισμό, η εκφραστικότητα με τον ορθολογισμό»
Γ.Μονεμβασίτης, «Ελευθεροτυπία»

«Ο μελωδικός πλούτος, η ηχοχρωματική μέθη, η δεξιοτεχνική υπερβολή, η νοσταλγική διάθεση, ο υποβόσκων ερωτισμός, όλα είναι παρόντα και όλα αποδίδονται με λυρισμό»
«Η διακριτική αποσαφήνηση των δομών δεν αντιστρατεύεται την ελευθερία στην έκφραση»
Ν. Δοντάς, «Ήχος»

Για τη συμμετοχή στην ηχοσυγκυρία 2002
«Τεχνική άνεση και διανοητική λεπτότητα»
Γ.Λεωτσάκος , «Πανσέληνος»

Για το cd “Friends”
Δώδεκα αυτοσχεδιασμοί για piano, στους οποίους η Τότσιου δείχνει σίγουρα την προτίμησή της στη λεγόμενη “σύγχρονη κλασσική” και στον τρόπο μέσω του οποίου θα μπορούσε να ...επικοινωνήσουν ο Σκριάμπιν και ο Σατί...
Φώντας Τρώσης, Jazz&Τζαζ – Απρίλιος 2009

Για το cd “Mediterranean”
...ενώ στο πιάνο η εξαιρετική Λόλα Τότσιου με τόλμη και ευαισθησία αποτελεί την ιδανική ερμηνεύτρια...
Κώστας Παπαθανασίου, Jazz&Τζαζ, Μάιος 2009

Για τη μουσική στο θεατρικό έργο“ ο χορός της μοναχικής καρδιάς”

Η παράσταση είναι πλημμυρισμένη στις μουσικές που επιμελήθηκε και συνέθεσε η Λόλα Τότσιου και αναδεικνύουν, υπογραμμίζουν, συμπληρώνουν και εκτοξεύουν την παράσταση.
Γιώργος Σαρηγιάννης, “Ταχυδρόμος” Απρίλιος 2009

Για τα δύο cd “meditation alternative I&II ”
…..Totsiou clearly wants her listeners to engage in a focused, thoughtful, meditative fashion with the sonorities and silences in the music presented here.This is not “Music to Meditate With” but, rather, music to meditate on…..
.….Totsiou is highly attuned to the variety of tone colors and textural effects….. her playing is vividly evocative throughout the cycle.
…..Totsiou plays with commitment, control, and with a clear understanding of what she is trying to express……
Myron Silberstein, fanfare magazine

Παιδικό Εργαστήριο
Συμπεριληπτικό Μουσικό Εργαστήρι

  • Τοποθεσία:

    Μύλος του Παπά, 3ος όροφος

  • Ημερομηνία:

    Κυριακή 20/3/22

  • Ώρες:

    11:00-13:00

  • Κόστος συμμετοχής:

    Δωρεάν


Απαραίτητη η κράτηση.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!


Με τον όρο συμπερίληψη εννοείται η συμμετοχή ΟΛΩΝ των ανθρώπων σε ΟΛΑ τα δρώμενα, ανεξαιρέτως ιδιαίτερων χαρακτηριστικών, προτιμήσεων και καταγωγής. Στόχος του εργαστηρίου είναι μέσα από τα διάφορα στοιχεία της μουσικής, όπως τον ρυθμό, την κίνηση και σε συνδυασμό με άλλους τομείς της αισθητικής αγωγής, όπως τη ζωγραφική, τα παιδιά να επεξεργαστούν έννοιες όπως τη διαφορετικότητα, την αποδοχή, τον αποκλεισμό. Μέσα από τις δραστηριότητες δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν, να συνδημιουργήσουν και να μοιραστούν σκέψεις, βιώματα, προβληματισμούς και συναισθήματα.

Για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών με και χωρίς αναπηρία

Το εργαστήριο οργανώνεται από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Ευζωία, Τουρισμός, Τέχνη, Πολιτισμός και Αναπηρία" με ακρωνύμιο ΕΠΤΤΑ, σε συνεργασία με το ΜΟΥΣικό Εκπαιδευτικό Σύνολο (ΜΟΥΣΕΣ).

Υπεύθυνη: Λευκοθέα Καρτασίδου

Βιογραφικά

Λευκοθέα Καρτασίδου

Η Λευκοθέα Καρτασίδου είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σπούδασε στην Ελλάδα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του ΑΠΘ και στη Γερμανία, στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας – ως υπότροφος του Γερμανικού Κρατιδίου Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας – όπου έλαβε διδακτορικό στον τομέα της Θεραπευτικής Παιδαγωγικής.

Είναι κάτοχος πτυχίου Ανωτέρων Θεωρητικών (Αρμονία, Ωδική και Αντίστιξη) και έχει εργαστεί ως καθηγήτρια μουσικής σε ιδιωτική μουσική σχολή, ωδείο και στη Β/θμια Εκπαίδευση  στο Μουσικό Σχολείο (Γυμνάσιο) Κατερίνης. Έχει εργαστεί στην Α/θμια Εκπαίδευση και σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής ως Νηπιαγωγός. Έχει δημοσιεύσεις στην ειδική αγωγή σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζουν στην ειδική αγωγή, στη μουσική εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία, στις αντιληπτικοκινητικές δεξιότητες, στη νοητική αναπηρία, στις κοινωνικές δεξιότητες, στον αυτοπροσδιορισμό και στη μετάβαση των ατόμων με αναπηρία. Συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα στον επιστημονικό πεδίο της ειδικής αγωγής είτε ως συντονίστρια είτε ως μέλος της ομάδες έργου.

Είναι υπεύθυνη του Φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη» και υπεύθυνη-συντονίστρια του Μουσικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος για παιδιά με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες «Μουσικό Εκπαιδευτικό Σύνολο ‘ΜΟΥΣΕΣ’».


Χορηγοί

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας που στηρίζουν αυτό το ταξίδι στην τέχνη.

Διοργανωτής: Δημοτικό Ωδείο Λάρισας
Σύλληψη, Καλλιτεχνική διεύθυνση, Οργάνωση παραγωγής: Χρήστος Λενούτσος


Βιντεοσκόπηση: Άκης Μπακόπουλος
Φωτογραφική επιμέλεια: Κώστας Μάντζιαρης


Τεχνική υποστήριξη: Γιώργος Πλασταράς, Θάνος Κυρίδης
Χόρδισμα πιάνου: Γιώργος Παπαϊωάννου
Προσωπικό υποδοχής: Τάσος Ζηλιασκούδης, Ευαγγελία Οικονόμου
Γραφιστική: Γιάννης Μαρκάτος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδας: dezitech
Copyright © Φεστιβάλ Μουσικότροπο - Δημοτικό Ωδείο Λάρισας